Sztárok

Mindenkit átvert a Szex és New York sztárja!

Nem szabad mindennek bedőlni, amit a sztárok mondanak! Bár a februári Oscar-gálán Sarah Jessica Parker megerősítette, hogy esze ágában sincs válni a férjétől, mégis mindenki erről írt.

Mindenkit átvert a Szex és New York sztárja!Nagyobb közönség előtt nem tagadhatta volna Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick a pletykákat, melyek szerint válságban van a házasságuk, valamiért mégsem hittek nekik az amerikai magazinok.

Újra híresztelni kezdték, hogy a pár válik, de most nagyot koppant mindenki, aki elhitte a pletykát: a Szex és New York sztárja hivatalosan is bejelentette, hogy hatéves gyermekük mellé egy ikerpárt is bevállalnak! A gyermekeket a színésznő helyett béranya hordja ki. Mivel már belekezdtek a nagy sikerű mozifilm második részének forgatásába, ezért Parker nem engedheti meg magának, hogy a terhesség miatt elhízzon. Az ikrek a tervek szerint jövő nyáron jönnek világra, addigra pedig a szülők is szabaddá tudják tenni magukat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top