Sztárok

Csúnyán leszólták az ifjú sztárt

Hiába érzi Zac Efron, hogy óriási sztár lett, lassan szembesülnie kell azzal is, hogy a tehetség és a népszerűség két külön dolog.

Csúnyán leszólták az ijfú sztártA héten még mindig a második legnépszerűbb film Amerikában a 17 again, melynek főszerepét a High School Musicalben megismert Zac Efron alakítja. A fiatal „színész” nagyon jó csillagzat alatt születhetett, mert a tinimusical óta sorra kapja a főszerepeket, és a gázsija is az égig emelkedik. Ezzel párhuzamosan viszont a tehetsége egyelőre nem fejlődik, sőt. A 17 again bemutatója után a kritikusok gyalázták Zac alakítását, sőt Hollywood elismert művészei is kritikán alulinak tartják a fiú szereplését. Mel Gibson például egy interjúban bevallotta, hogy húsz perc után kivonult a moziból, annyira irritálta Zac. Meryl Streep jóval visszafogottabban nyilatkozott: „Hihetetlenül szép szemei vannak a fiúnak, s ez már-már kompenzálja a színészi hiányosságait.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top