Sztárok

Keresztes Ildinek borsódzott a háta Beyoncétól

Keresztes Ildikó kapta a lehetőséget, hogy Beyoncé előtt lépjen fel Budapesten. Az évtizedek óta fantasztikusan teljesítő énekesnőnek az sem derogált, hogy a sokkal tehetségtelenebb amerikai kolléganő számára kellett bemelegítenie a közönséget.

Keresztes Ildinek borsódzott a háta BeyoncétólIldikó olyan emelkedett érzelmi állapotba került a fellépés alatt, hogy utána azonnal szüksége volt egy kis sörre, hogy magához térjen.
– Egyetlen dolog nem tetszett Beyoncé fellépésében, a másfél órás késés. Ezt leszámítva viszont elképesztő volt. Ez a nő gyönyörű, nem tudom, hova dugta a fenekét, én nem láttam olyan nagynak, mint amekkoráról folyton cikkeznek. Bár a zenéje nem az én világom, az előadásában akkora erő és energia volt, hogy az döbbenetes. Rázott a hideg, borsódzott a hátam. Szerintem ezen a képességen áll vagy bukik, hogy valakiből lesz-e világsztár, vagy sem – tette hozzá Ildikó, és borzasztóan örült annak, hogy több rockzenét hallott szerda este Beyoncétól, mint amire számított.
Keresztes Ildikó fellépése a világsztár előtt annyira jól sikerült, hogy a szakmabeliek elhalmozták gratulációikkal, és a közönség is díjazta az énekesnő kirobbanó hangulatú „bemelegítését”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top