Sztárok

Fiatalon szülne a Barátok közt sztárja!

Kardos Eszter alig töltötte be a tizenhetedik évét, de már megfordult a fejében az anyaság gondolata.

Fiatalon szülne a Barátok közt sztárja!A Barátok közt ifjú sztárja sajnálja, hogy párkapcsolatát sokat boncolgatják, de ez semmin sem változtat: szerelmes, ráadásul számára egyáltalán nem jelent problémát a tizenhat év korkülönbség:

– Ez érdekes dolog! Szerintem nincs ezzel semmi baj, csupán azért tűnik soknak, mert én még csak tizenhét vagyok. Az évek múlásával egyre kevésbé szúr majd szemet. Különben is fel van fújva ez az életkor dolog. Rengeteg hozzánk hasonló pár van, akadnak egészen extrém esetek is!

Eszter boldog a párjával, és csak az előnyét látja a korkülönbségnek, hiszen szíve választottja – élettapasztalatának köszönhetően – rengeteg helyzetben képes támaszt nyújtani, így segít például a tanulásban is.

Eszter úgy tervezi, hogy fiatal anyuka lesz, de ennek ellenére – bár már érintették kedvesével a témát – néhány évig még biztosan nem kerül sor családalapításra és gyermekáldásra.

 

Forrás és fotó: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top