Sztárok

Áll a bál Mary Zsuzsi körül

Az énekesnő jó ideje borzolja a kedélyeket életének titkaival. A volt férjeknek elegük van az újabb és újabb híresztelésekből.

Áll a bál Mary Zsuzsi körülKlapka György az RTL Bulvárnak telefonon elmondta: nem akarja ezt az egészet, elege van a cirkuszból. Szerinte a volt feleségének egyszerűen szüksége van a reklámra, de neki nincs, úgyhogy szívesen kimaradna a dologból. Dobos Attila kamerák előtt vallotta be, hogy neki is elege van Mary Zsuzsi hazugságaiból. Példának a közös lányuk ügyét hozta fel. Állítása szerint ügyvéddel kötöttek szerződést, hogy nagykorúságáig ő neveli a lányukat, cserébe az asszony arcpirító szerződést tolt az orra alá, hogy nem kér gyerektartást.

A mostani botrány Mary Zsuzsi édesanyjának elvesztése miatt pattant ki. Az énekesnő állítólag magánkívül van, amit Dobos Attila nem is ért. Elmondta, hogy annak idején a lányát sem látogatta, ahogy az anyukáját sem. Ezért is volt furcsa, hogy ennyire összeomlott. Mary Zsuzsi eddig nem nyilatkozott. Helyette egy barátnője vette fel a telefont, aki arra kéri a sajtót, hogy hagyják az énekesnőt nyugodtan gyászolni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top