Sztárok

A milliomos elmondta, miért szakított Zitával

Kedves Ferenc és Debreczeni Zita szakítása továbbra is lázban tartja a bulvársajtót. Eddig csak Zita nyilatkozott, most viszont a milliomos is beszélt a kapcsolat végéről.

A milliomos elmondta, miért szakított ZitávalA Blikk információi szerint a férfi gazdag búcsúajándékkal (egy luxuslakással és egy autóval) vált el másfél év után Zitától. Erről azonban nem esett szó, amikor Kedves Ferenc az Oké Pécs című lapnak nyilatkozott. A férfi elmondta, hogy a szakítás elsődleges oka az volt, hogy a kívülállók túl sokat foglalkoztak velük – írja a Blikk.

Szerinte sokan nem akarták, hogy jól működő kapcsolat legyen közöttük. A férfi azt is megerősítette, hogy jóban vannak Zitával, mert mindketten szeretnek jó viszonyban lenni volt párjukkal. Mivel Ferenc nyílt és őszinte embernek tartja magát, nem szereti, ha nincsenek átbeszélve a dolgok. Ez, úgy tűnik, jól működik, ugyanis alig több mint egy hete egy belvárosi étteremben fotózták le őket édes kettesben.

Fotó: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top