Sztárok

Christina Applegate a legszebb a világon

A People magazin szerint idén Christina Applegate a legszebb sztár. A színésznő, akinél tavaly mellrákot diagnosztizáltak, ragyogóbban néz ki, mint valaha.

Christina Applegate a legszebb a világonA People magazin minden évben közreadja a legszebb emberek listáját. Idén az első helyre a Nem ér a nevem című sorozat sztárja, Christina Applegate került. A 37 éves színésznőnél tavaly mellrákot diagnosztizáltak, ezért többször is megműtötték, melleit a helyreállító plasztikai sebészetnek köszönheti.

– Az egész annak az elhatározásnak a kérdése, hogy életben akarsz maradni – mondta a színésznő, aki pozitívan áll a szilikonmellek kérdéséhez. – Nézd, nekem nem kell melltartót viselnem! Nem lógnak egészen a térdemig, mint korábban, és remekül néznek ki csőtopban is.

A lista második helyére Halle Berry került, akit 2003-ban a legszebb címlaplánynak választott a magazin. A harmadik helyet pedig a 90210 című sorozat fiatal sztárjai szerezték meg, a lányok mindannyian a húszas éveik elején járnak. Meglepő módon az első 10 sztár között szerepel Christina Aguilera is, megelőzve ezzel Michelle Obamát, aki a 12., és Angelina Jolie-t, aki a 17. helyre került.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top