Sztárok

Domborodtak a sztáridomok a “Kalandra fal!” adásában

Angolspárgát nem, sok nevetést, bolondozást, vízbe esést viszont láthattunk a "Kalandra fal!" első adásában. A fényes, ezüstszínű overallban azt sem lehet eltitkolni, kinek nem sikerült ledolgoznia a télen felszedett kilókat.

Összesen 46 hazai hírességnek kell állnia a két műsorvezető, Vadon János és Sebestyén Balázs szívatását, és megküzdenie a fallal, amely különböző pozíciókba kényszeríti a celebeket. Az első selejtező kék csapatában Bálint Antónia, Keleti Andrea, Nagy Feró, piros csapatában pedig Ördög Nóra, a rádiós műsorvezető Cooky és Hajas László állta a próbát. A japán eredetű celebszívató műsorban a falon található kivágásnak megfelelő pozíciót kell felvenni, különben a fal a medencébe sodorja a játékost vagy játékosokat.

A mai adás versenyzői a Reflektor Tv-nek elmondták, mit tettek azért, hogy az alakot kiemelő kezeslábasban a legjobb formájukat mutassák. Peller Mariann hónapok, Orosz Barbara hetek óta edzi magát, hogy minden pluszkilótól megszabaduljon. Rippel Feri szerint az a jó, ha a ruha passzentos. Neki persze szerencséje van, minden izma acélkeménységű. Nem így Steiner Kristóf, aki kihagyta a ruhapróbát, így nagyon izgult, hogy áll majd rajta a szkafander. Az pedig hamarosan kiderül, ki mozog a legjobban a különleges ruhában.

Hajas László, Ördög Nóra és Cooky (Fotó: RTL Klub)
Hajas László, Ördög Nóra és Cooky (fotó: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top