Sztárok

Maggie Gyllenhaal kimondta az igent

Hét év együttélés után házasodott össze az amerikai színésznő, Maggie Gyllenhaal és hasonlóan furcsa nevű szerelme, Peter Sarsgaard.

Maggie Gyllenhaal olasz lagzijaVan, akinek a hetedik év a szerelemben rosszat jelent, és van, akinek szerencsét hoz. Az utóbbi történt Hollywood legújabb házaspárjával. Magie Gyllenhaal és Peter Sarsgaard hétvégén mondta ki a boldogító igent. A harmincegy éves színésznő és hat évvel idősebb párja 2002-ben ismerkedtek meg egymással egy alacsony költségvetésű film forgatásán. 2006-ban született meg első közös gyermekük, Ramona. A jelenleg New Yorkban élő pár most gondolta úgy, hogy hivatalossá teszi kapcsolatát.

Az esküvőhöz különleges helyszínt választottak: egy aprócska olasz kápolna falai között esküdtek örök hűséget egymásnak. A vendégek között természetesen ott volt Maggie testvére, Jake Gyllenhaal és barátnője, Reese Witherspoon is. Sajnos egyelőre több részlet nem szivárogott ki az esküvőről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top