Sztárok

A házasság miatt feszült az ifjú sztárpár

Zac Efron kijelentette: negyvenéves koráig meg szeretné őrizni függetlenségét. Kedvese azonban nem szívesen várna még húsz évet, ezért féltékennyé akarja tenni.

A házasság miatt feszül az ifjú sztárpár Vanessa Hudgens nem félti függetlenségét, már most szívesen beköttetné a fejét. A fiatal színész azonban elárulta, még várna néhány évet az esküvővel. Vanessa tervei nem ennyire távlatiak, ezért féltékennyé akarja tenni Zacet, mégpedig azzal, hogy mással randizik. 

– Amikor Vanessa meghallotta, hogy Zac az elkövetkezendő néhány évtizedben nem akar esküvőt, megdöbbent és összetört. De titkon azért reménykedik benne, hogy csak egy-két évet kell várnia az eljegyzési gyűrűre – árulta el egy közeli barátja. Zac talán tényleg nem vár negyvenéves koráig, hiszen nagyon elszomorodott, amikor meghallotta, hogy kedvese más férfi társaságát keresi. 

A pár a High School Musicalnek köszönheti találkozását, addig nem ismerték egymást. Vanessa 2007-ben egy interjúban vallotta be, hogy ő és Zac egy pár. Kapcsolatukat azóta sem titkolják, gyakran láthatók együtt nyilvános rendezvényeken.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top