Sztárok

Biszexualitásáról vall a vadóc énekesnő!

Pink sosem titkolta, hogy a saját nemét sem veti meg, sőt többször nyilatkozott tinédzserkori leszbikus próbálkozásairól, és vonzódásáról a női nemhez.

Biszexualitásáról vall a vadóc énekesnő!Az énekesnő a korábbi vallomásaihoz képest most még egyértelműbben nyilatkozott legfrissebb interjújában a News of the Worldben: – Nem szégyellem, hogy biszexuális vagyok. Ez vagyok én… A szeretet tiszta dolog, és én próbálom is megtartani annak. Így érzek, ilyen vagyok. Fölöslegesnek érzem, hogy kiírjam magamra, de még nagyobb hülyeség nem beszélni róla. Úgy tűnik, mintha a biszexualitás trend lenne, amelynek én is csak meg akarok felelni. De én nem hiszek a trendekben, én magamban hiszek – fogalmazott az énekesnő, aki egyébként nemrégiben újra hozzáment a motokrosszversenyző Carey Harthoz.

– Egy nővel is éppolyan boldog tudnék lenni, mint Carey-vel. Nem vagyok bonyolult, a szerelemről énekelek minden formájában és színében. Az én szerelmem nem ismer bőrszínt vagy nemet – mondta Pink.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top