Sztárok

Újabb botrány: meztelen képek Rihannáról

Alighogy elcsitultak a kedélyek Rihanna és Chris Brown körül, az énekesnő a verés után sem hagyja munka nélkül a bulvársajtót. Egy angol lap az interneten keringő meztelen képeket tett közzé róla.

Újabb botrány - Meztelen képek RihannárólA brit The Sun bulvárlap online portálja nemcsak hírül adta, hogy meztelen képek kerültek elő Rihannáról, hanem közzé is tette azokat. A hat fényképen az énekesnő – aki természetesen nem is biztos, hogy Rihanna – különböző „alig semmi” ruhákban és meztelenül, erotikus pózokban is látható.

Az egyik képen egy széles csípőjű, sötét bőrű nő, akinek olyan a haja, mint az énekesnőé, saját magát fotózza a tükörben. A tükrön ez áll: „Szeretlek, Robyn. Hiányzol.” Az énekesnő anyakönyvezett vezetékneve Robyn.

Bár a fotókon lévő személy nagyon hasonlít az énekesnőre, nem tudni, hogy vajon valóban ő az, vagy sem. Rihanna eddig nem nyilatkozott a dologgal kapcsolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top