Sztárok

Botrány! Kizárták a félmeztelenül pózoló modellt

Papp Zsófiát (24) kizárták A Királynő versenyből, mert egy férfimagazinban félmeztelenül pózolt.

Botrány! Kizárták a félmeztelenül pózoló modelltA Királynő selejtezőjén minden versenyzőtől megkérdezték, hogy jelent-e meg róluk aktfelvétel. Papp Zsófi a többi lányhoz hasonlóan nemmel felelt – akkor még nem sejtette, hogy ez lesz a veszte. A nyilvános szembesítésen újra feltették neki a kérdést, de akkor is tagadott. A hat évvel ezelőtt megjelent fotókon azonban félmeztelenül szerepel. A szembesítők is azt mondták, hogy a Magyarország Szépe Kft.-vel kötött szerződésben egyértelműen csak az aktkép kizáró ok.

– Mielőtt jelentkeztem a versenyre, beszéltem az ügyvédemmel, hogy a képek miatt indulhatok-e. Mivel az ügyvédem szerint a félakt nem minősül aktképnek, ezért nem csináltam ebből nagy ügyet – mondta a lány. – Akkor 18 éves voltam, most 24 vagyok, de ha adódna ilyen felkérésem – ha úgy gondolják, hogy jó vagyok erre, és szép a testem –, talán elvállalnám újból. Szerintem egyáltalán nem egyértelmű, hogy a félakt is akt, csak a mellem látszott a képeken.

A nemzetközi szabályok viszont tiltják, hogy fedetlen mell látsszon a képen. Ha most megnyerte volna a versenyt – amire nagy esélye volt –, a külföldi döntőben biztosan nem engedik versenyezni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top