Sztárok

Madonna hivatalossá teszi a kapcsolatát Jesussal

Az ötvenéves énekesnő az utóbbi napokban szorgalmasan látogatta a Kabbala Központot. Állítólag nagy esemény készülődik: Madonna és 22 éves modell szeretője esküt tesznek szerelmük erejéről.

Madonna hivatalossá teszi a kapcsolatát JesussalEz az esemény jelentőségében és tartalmában majdnem olyan, mint egy esküvő, hivatalosan azonban nem ismerik el. Ennek ellenére a pár emellett döntött, mert valamilyen módon szeretnének a nyilvánosság előtt is színt vallani érzelmeik komolyságáról.

Az esküre Manhattanben kerül majd sor egy rabbi előtt. Madonna szerelme, Jesus Luz már áttért a katolikus vallásról a kabbala hitre. Úgy tűnik, lassan Madonna gyerekei is kezdik elfogadni a brazil modellt, és talán már Madonna lánya sem hívja „bébiszitternek”, ahogy korábban. Az is lehet, hogy a hivatalos esküvő sem várat sokáig magára, így Madonnának egy férjjel az oldalán esélye lehet örökbe fogadni egy újabb árvát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top