Sztárok

Mariah Carey: gyereket vár, vagy meghízott?

Az énekesnő képes bámulatosan változtatni az alakját, most mégsem úgy néz ki, mint Pom Pom, sokkal inkább Gombóc Artúrra hasonlít.

Mariah Carey: Gyereket vár vagy meghízott?Mariah Carey a legtöbb nőhöz hasonlóan hol felszed, hol lead néhány kilót, a legutóbbi képek láttán viszont felmerül a gondolat, hogy nem áll-e más a háttérben. Az énekesnő nemrég ünnepelte egyéves házassági évfordulóját Nick Cannonnal, akihez hat hét ismeretség után ment férjhez tavaly áprilisban. A jól működő kapcsolat és az énekesnő kora miatt folyamatosak a találgatások Mariah Carey terhességével kapcsolatban.

A férj a közelmúltban megelégelte a gyerekkel kapcsolatos híreszteléseket, és arra kérte a sajtót, adják meg a feleségének a tiszteletet, és ne kérdezgessék állandóan, mikor érkezik a baba. Ezt azonban nehéz megállni, ha ilyen előnytelen ruhában készült fotók jelennek meg az énekesnőről. Mindenesetre bízunk abban, hogy mindent megtudunk időben, ha itt lesz az ideje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top