Sztárok

Natalie Portman szétzúzta Sean Penn házasságát

Ki gondolta volna, hogy az őziketekintetű Natalie Portman egyszer szétzúz egy házasságot? Sean Penn állítólag mégiscsak a bájos színésznő miatt hagyta el a feleségét.

Natalie Portman szétzúzta Sean Penn házasságátA 27 éves színésznő, aki a Harvadon végzett, eddig nem a botrányaival került címlapokra. Úgy tűnik, őt is utolérte a hollywoodi pletykafészkek éles nyelve. Az eddig makulátlan előéletű Natalie Portmant alig egy hónapja összeboronálták az Oscar-díjas Sean Penn-nel. A különböző forrásokból származó pletykák szerint a férfi teljesen belehabarodott fiatal kolléganőjébe.

Az egyik informátor szerint Natalie olyan hatással van a színészre, mint eddig soha senki, mind szellemi, mind szakmai értelemben. Annyi időt tölt a színésznővel, mint eddig egyetlen emberrel sem. Egyesek szerint a kapcsolat az oka annak, hogy Sean Penn villámgyorsan elvált feleségétől, akivel nemrég ünnepelték 13. házassági évfordulójukat. A feleség, Robin állítólag teljesen kikészült attól, hogy férje egy fiatalabb nővel került ilyen inspiráló kapcsolatba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top