Sztárok

Nárayt szidják Ádok Zoli miatt!

Ma este áll színpadra Ádok Zoli az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjén. Ha továbbjut, akkor szombaton újra előadhatja a dalát.

Nárayt szidják Ádok Zoli miatt!Az internetre felkerültek Ádok Zoli színpadi próbájának felvételei. Európa fórumozói azonnal letöltötték a videót, és nem voltak restek, megjegyzéseket is fűztek a látottakhoz. Sokan kritizálják a Zolin és a táncosokon látható ruhákat. Valóban, mintha egy nyolcvanas évekből itt maradt műjégtáncoscsoport lennének. A tervező, Náray Tamás ezúttal nem remekelt. A fura szabású, szexi hatású jelmezek cseppet sem méltók a versenyhez, de reméljük, hogy emiatt nem veszít pontokat a produkció.

Zoli így vallott az öltözékekről: – A Náray Tamás által tervezett ruhám fantasztikus, olyan, mintha rám lenne tetoválva a felső.

Az interneten tehát egyelőre többségben vannak a negatív vélemények, de meglátjuk, hogy ma este mit szól az európai közönség a Dance with Me című dalhoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top