Sztárok

Eva Longoria lepipált mindenkit

Mi sem bizonyítja jobban a Született feleségek sikerét annál a ténynél, hogy Eva Longoria Parker lett idén a legvonzóbb latin szépség.

Eva Longoria lepipált mindenkit!Évről évre szavaznak egy népszerű amerikai magazin olvasói, hogy kiket tartanak a legvonzóbb latin sztároknak. Az elmúlt években Jennifer Lopez és Salma Hayek vetekedett az első helyezésért, idén azonban Eva Longoria Parker letaszította őket a trónról.

Az egy dolog, hogy férfiak százezrei fantáziálnak a forróvérű szépségről, de az asszonyok többsége is hozzá szeretne hasonlítani. Megugrott a népszerűsége annak a szépségipari termékeket forgalmazó cégnek is, mely Evára alapozta a legújabb reklámkampányát. Szinte mindent el tudnának adni a színésznő arcával, ám a sorozat producerei szigorú szerződést kötöttek a szereplőkkel. Kizárólag olyasmit reklámozhatnak, ami a sorozatbeli karakterüktől nem áll távol.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top