Sztárok

Problémás volt a csókolózás a Harry Potter sztárjának

2001 óta sok minden történt velük: gyerekből felnőttek, egyszerű diákból világhírűek, amatőrből profi színészek lettek – de a neheze még csak most jött!

Problémás volt a csókolózás a Harry Potter sztárjának!A Harry Potter-sorozat főszereplői a hatodik rész forgatásán szembenéztek a komoly színészek igazi próbatételével. Rupert Grintnek csókolóznia kellett a kamera előtt!

Nem volt könnyű – vallotta be a Ront játszó ifjú színész. – Egy kis emelvényen kellett állnom, és az egész stáb engem bámult. Az minimum ötven ember. Hülye helyzet volt, és az is alig enyhítette, hogy a partnernőm nagyon jó fej csaj. Az első tíz felvétel után már egészen belejöttünk.

Rupert ugyanebben az interjúban még egy pletykát cáfolt:Nem igaz az, hogy mindenkinél hamarabb olvashattuk a Harry Potter befejező részét. Én is reméltem, hogy esetleg így lesz, de egy mondatot sem kaptam belőle soron kívül. Mi is ugyanúgy találgattuk, hogy mi lesz a vége, mint a többiek, minket is ugyanúgy majd megevett a kíváncsiság, és én is csak akkor olvashattam el, amikor végre hivatalosan megjelent, de akkor azonnal el is olvastam. Tudni szerettem volna, meghalok-e a hetedik részben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top