Sztárok

Szabó Győző sokkot kapott!

Szabó Győző élete egyik legnehezebb szerepével birkózott meg az "Intim fejlövés" című film forgatásán. Az egyik jelenetben a szerelme az esküvő előtt bejelenti neki nagy titkát: ő egy átoperált férfi!

Szabó Győző a következőket mondta meghökkentő szerepéről: „Meglehetősen extrém feladatot kaptam a rendezőtől, hiszen a hétköznapi életben nem találkoztam még ilyen sokkoló történettel. Bár vannak meleg és transzvesztita ismerőseim, még tőlük sem hallottam hasonlót.”

Az átoperált kedvest alakító Várkonyi Eszter nagyon élvezte a forgatást, bár hozzátette: neki sem volt könnyű dolga. Mint kiderült, a színésznő számára Győző teljesen idegen volt, amikor az első forgatási napon egy igen intim jelenetben ágyba kellett bújnia vele. Aztán ezt tetézte a sokkoló és egyben komikus helyzet.

Szabó Győző sokkot kapott!

 

A két színész hiteles alakítását mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az „Intim fejlövés” a 40. Magyar Filmszemle egyik nagy nyertese volt. Mind a zsűri, mind a közönség nagyon szerette a filmet.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top