nlc.hu
Sztárok
Katie Holmes az utcán öltözteti Surit!

Katie Holmes az utcán öltözteti Surit!

Katie Holmes tesz az illemre, és egyszerűen az utcán öltözeti át a kislányát. Az sem zavarja, hogy közben mindenki őket bámulja.

Katie Holmes az utcán öltözteti Surit!Suri Cruise nem lesz büszke, ha pár év múlva megnézi a róla készült fotókat. Anyukája, Katie Holmes mindent megtesz azért, hogy hülyét csináljon a kislányból. Surit talán még senki sem látta nevetni képeken, de mitől is lenne boldog? Szülei érdekházassága sem tesz jót neki, és az sem volt okos gondolat, hogy alig négyévesen már tanulnia kell. Most az a legújabb, hogy nemcsak magántanárokhoz, hanem még balettre is járatják a híres szülők, ahol teljesen elfárad, és este ájultan zuhan az ágyba. A fotón is látszik, hogy megmozdulni sincs ereje, az pedig mindennek a teteje, hogy Katie a járdán öltözteti át. Biztosan halaszthatatlan dolga támadt, ezért kellett annyira rohannia, hogy a szoknyát sem tudta ráadni a tánciskolában…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top