Sztárok

Íme a világ legszexisebb nője

Egy amerikai férfimagazin közreadta a legszexisebb nők listáját: az első helyre egy nálunk eddig ismeretlen színésznő, Olivia Wilde került.

Íme, a világ legszexisebb nőjeA sztárokat lassan már nem a szerepeik vagy a tehetségük alapján, hanem különböző listákban mérik. Nem mindegy, ki a legszebb, a legjobban öltözött, vagy éppen fordítva, a legrémisztőbb, a legstílustalanabb. Egy amerikai férfimagazin szerint Olivia Wilde viszi a prímet, ami a legszexisebb nőt illeti. Őt követi a Transformers-filmek sztárja, Megan Fox és a brazil topmodell, Bar Refaeli. Ez alapján úgy tűnik, Amerikában a hosszú barna haj, az igéző kék szem és a szupermodellalkat a befutó.

Bekerült az első tíz közé Adriana Lima szupermodell, Rihanna és Jennifer Love Hewitt is. Érdekesség, hogy Megan Fox nemrég bevallotta: biszexuális, és az első helyen végzett Olivia Wilde is egy biszexuális nő szerepében vált ismertté. Angelina Jolie, akit minden idők legszebb és legszexisebb nőjének tartanak, ez alkalommal nem került a listára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top