Sztárok

Kepes szerint Győzike az intelligensebb

Kepes András nagy tisztelettel beszélt Győzikéről, aki a következő műsorának a főszereplője.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Anno a Győzike-show egy-egy adását a televíziónézők hatvan százaléka választotta, így az a magyar televíziózás történetének legnagyobb sikere volt. Kepes András utánajárt, mi áll ennek a hátterében. A televíziós szakember a Blikknek elmondta, hogy szerinte tragikus kimenetelű lehet, ha az emberek összetévesztik az álvalóságot a valósággal.

Hogy ezt bemutassa, Győzikével készített interjút. A tévés elmondta, élete egyik legérdekesebb interjúalanyát tisztelhette a showmanben, akin csak nagy nehézségek árán talált fogást. Kepes szerint Győzike igazi bohóc, akire sokan azért sértődnek meg, mert önmaguk paródiáját látják benne. A riporter szerint mind Győzike, mind a felesége, Bea nagyon okosak.

– Ha abban az értelemben vesszük az intelligenciát, ahogy a pszichológiakönyvek tanítják, hogy alkalmazkodóképesség, akkor Győzike sokkal intelligensebb, mint én vagyok, mert ő sokkal jobban tud alkalmazkodni ehhez a mai világhoz – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top