Sztárok

Kislányt vár a sztárpár!

Az egykori tinibálványok, Sarah Michelle Gellar és Freddie Prince Junior első közös gyermeküket várják. A kislány ősszel érkezik.

Kislányt vár a sztárpár!A pár a múlt hónapban jelentette be, hogy első gyermekét várja. A színésznő a legújabb tévéfilmes munkájának forgatásán azt is elárulta, hogy kislányt hord a szíve alatt – írja az amerikai Star magazin. Állítólag Sarah Michelle Gellar magánkívül volt a boldogságtól, amikor megosztotta a hírt.

Terhessége ellenére a 32 éves színésznő igencsak elfoglalt az utóbbi időben. A munkái mellett arra is rengeteg időt szán, hogy tökéletesen berendezze New York-i apartmanjuk gyerekszobáját. A színésznő nem szeretne habos-babos királylányszobát a kis jövevény számára, inkább a kifinomult, letisztultabb stílusú bútorokat részesíti előnyben. A szobában a finom földszínek uralkodnak, amelyeket szilvakék és magenta színű kiegészítőkkel dob fel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top