Sztárok

Elhagyta vezetéknevét a megasztáros énekesnő!

Hiába is keresnék a boltokban Bencsik Tamara lemezét, viszont ideje lesz megszokni egy rövidebb nevet, az énekesnő ugyanis mostantól nemes egyszerűséggel Tamara lesz!

fotó: mTon
Fotó: mTon

Madonna vagy éppen Cher mintájára Bencsik Tamara is elhagyja a vezetéknevét. Az énekesnő 16 évesen megnyerte a temerini tini-táncdalfesztivált, majd sorban jöttek a különböző Ki mit tud?-ok és tehetségkutató versenyek, amelyeken rendszerint dobogós helyezéseket ért el. 2006-ban megalapította első önálló zenekarát, amellyel számtalan nagy sikerű koncerten van túl itthon és külföldön egyaránt.

Majd 2008-ban megszületett a nagy elhatározás, és benevezett a Megasztár című műsorba, ahol tízezer versenyző közül bekerült a legjobb öt közé. Tamarának nincs különösebb baja a vezetéknevével, de úgy gondolta, hogy egyszerűbb megjegyezni a keresztnevét. Hamarosan megjelenik első önálló stúdióalbuma Vándorszél címmel, amelyen 14 vadonatúj dal található, valamint a Megasztárból jól ismert Ima (Molitva).

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top