nlc.hu
Sztárok
Bébiszitter nélkül is van élet Hollywoodban?

Bébiszitter nélkül is van élet Hollywoodban?

Meglepő titokra derült fény Christian Bale-ről. A népszerű színész nem használ mobilt, sőt még bébiszittert sem tart!

Bébiszitter nélkül is van élet Hollywoodban?Valahogy minden rendezőnek ugyanaz jut eszébe Christian Bale-ről, ezért játszhat annyiszor titokzatos, hallgatag, kemény férfiakat. A magánéletéről viszont hallgat, pedig kilenc éve nős, felesége a nála négy évvel idősebb Sibi Blazic chicagói független filmproducer. Négyéves lányuknak még a nevét sem hozták nyilvánosságra, a terhessége alatt Mrs. Bale a lehető legkevesebbet mutatkozott ott, ahol fotósok várhattak rájuk, és egyikük sem válaszol a gyerekükkel vagy a magánéletükkel foglalkozó újságírói kérdésekre. Még jó, hogy vannak kollégák.

– Imádják a gyereküket – nyilatkozta Bryce Dallas Howard, aki szinte családtag, hiszen a Terminátor: Megváltásban Bale feleségét alakítja. – Még bébiszittert sem tartanak, mindig igyekeznek a kicsivel lenni, és a forgatáson Christian folyton a lányáról beszélt. Egyébként tényleg különös alak: még mobiltelefonja sincs.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top