Sztárok

Közel a hatvanhoz is dögös az énekesnő

A rajongóknak sokáig kellett várniuk Annie Lennoxra, most azonban megmutatta, hogy még mindig remekül néz ki.

Közel a hatvanhoz is dögös az énekesnő!Ki gondolná, hogy már 55 éves az egykori Eurythmics együttes énekesnője? Annie Lennox a hétvégén olyasmit tett, amit csak nagyon ritkán: megjelent egy nyilvános rendezvényen! Földig érő estélyiben, sugárzó arccal pózolt a fotósok előtt, és megmutatta kifogástalan alakját. A skót művésznő a riporterek kérdéseire elmondta: tökéletesen elégedett az életével. Nem érzi, hogy sürgetné az idő, maximálisan elfogadja a korát. Nem ítéli el azokat a kolléganőit, akik szépészeti beavatkozásokkal próbálják leplezni a ráncaikat, de ő maga sosem gondolna ilyesmire. Sminket is csak akkor használ, ha fotózásra indul, és a krémek használata helyett inkább sokat alszik.

Annie éveken át rejtőzködve élt, kerülte a sajtót, majd néhány hónapja megjelentette válogatáslemezét. A hírek szerint újra turnéra indul, és hamarosan új dalokkal is megörvendezteti régi híveit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top