Sztárok

Meghalt Mike Tyson 4 éves kislánya

Az egykori bokszvilágbajnok lánya tegnap elhunyt. A kislány feje eddig ismeretlen módon az erősítőgépről lelógó hurokba akadt, és véletlenül megfojtotta magát.

Meghalt Mike Tyson 4 éves kislányaA kis Exodus Tyson a tragikus baleset következtében kedden elhunyt – adta hírül Phoenix város rendőrségének szóvivője.
– Nincsenek szavak szeretett Exodusunk elvesztésére – nyilatkozta a család, amely arra kéri a bulvársajtót, hogy ebben a nehéz időben tartsa tiszteletben a fájdalmukat.

A kislány hétfőn került az egyik arizoniai kórház intenzív osztályára, miután feje beleakadt az erősítőgépről lelógó hurokba, és nem tudta magát kiszabadítani. Exodust hétéves testvére találta meg, miután az anyja megkérte, nézzen utána, mit csinál a húga. Az anya megpróbálta újraéleszteni a kislányt.

A kicsit végül a kiérkező mentősök élesztették újra, de életveszélyes állapotban szállították a kórházba, ahol végül tegnap elhunyt. Mike Tyson, aki nem él együtt a családdal, az eset hírére azonnal Phoenixbe sietett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top