Sztárok

Megviccelte közönségét a színésznő

Meglepő incidens tanúja lehetett a közönség Malek Andrea nagyszabású koncertjén.
fotó: Klinszky Gábor
Fotó: Klinszky Gábor

Fekete bőrdzsekis, hosszú szőke hajú nő ugrott fel a Madách Színház színpadára, és fennhangon reklamált, hogy miért nem kezdődik el percre pontosan Malek Andrea koncertje. A nézők döbbenten ültek, senki sem merte lerángatni a kiabáló hölgyet, s csak akkor nyugodtak meg, mikor kiderült: a rockerjelmez alatt maga Malek Andrea látható! Hatalmas ovációval hálálta meg a tömeg a színésznő Broadway-hangulatú koncertjét. Több mint két órán keresztül tartott a műsor, s minden dal után hosszan zengett a taps.

– Még mindig a hatása alatt vagyok! – mesélte Andrea. – Hihetetlen volt látni, hogy már az első daltól ekkora örömmel fogadtak az emberek. Évek óta nem volt ilyen nagyszabású koncertem, és megpróbáltam kitenni magamért. Böhm György rendezte az estet; a kedvenc dalaim sorakoztak egymás után. Remélem, hogy aki ott volt, végre elhiszi, hogy nem csupán musicaleket tudok énekelni, melyeket ezen az esten direkt mellőztem.

Az énekes-színésznő iránti érdeklődés akkora volt, hogy az előadás előtt két hónappal minden jegy elfogyott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top