Sztárok

Pákó összeszedte magát, mégis elverték!

Fekete Pákó eddig hiába próbált megtanulni úszni, nem járt sikerrel. Most azonban társai bedobták a medencébe.

Pákó összeszedte magát, mégis elverték!Pákó többször szeretett volna megtanulni úszni, de eddig nem járt sikerrel, még az argentin dzsungelben sem. A párjával, Ágival és a médiaválogatottal edzőtáborozott, és társai nem kegyelmeztek neki.

– A médiaválogatott elsősorban focizik ugyan, és én is remekül rúgom a bőrt, de a fiúk azt mondták, hogy az úszás alap, és ha azt nem tanulom meg, nem játszhatok velük egy pályán – mesélte Pákó. – Ultimátumot kaptam: ha nem tanulok meg úszni, meg kell innom egy üveg bort. Mivel én már három kortytól is berúgok, ezért nem volt más választásom. A többiek roppant kitartóak voltak, szinte két napon keresztül edzettek engem, míg végre elmerültem a vízben. Amikor már biztonságban éreztem magam a medencében, a víz alá is lemerültem. Ezek után következett a feketeleves: annak örömére, hogy megtanultam úszni – mintegy beavatásként –, vizes papuccsal mindenki rácsapott egyet a fenekemre, és végül bedobtak a vízbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top