Sztárok

Szerelembe esett a magyar modell

Kinter Oszkár nem tűnt el. Bár a modell-műsorvezető már négy hónapja nem látható a képernyőn, nem örökre hagyta el Magyarországot. Mostanában Amerikában építi modellkarrierjét a női rajongók legnagyobb örömére.

fotó: Visage Models
Fotó: Visage Models

Bár a gazdasági válság kihat a modellek világára is, Oszkárt nem hagyta el a szerencséje, hiszen bőven akadt munkája, és a legnevesebb fotósokkal dolgozhatott együtt. A műsorvezető azonban nem csak a munkában találta meg, amit keresett, a régóta magányos szőke herceg szívét ugyanis meghódította egy szépség, Kriszta.
– A barátnőmet már négy éve ismerem, de fél éve bontakozott ki kettőnk között a kapcsolat. Ezelőtt nem adott esélyt, viszont hosszú és kitartó munkám eredményeképpen sikerült összejönnünk. Amikor megismertem, már akkor tudtam, hogy roppant pozitív személyiség, és nagyon optimista, ami nagyon-nagyon tetszett. Sok-sok próbálkozás eredményeképpen végre három és fél év után megkaptam az esélyt egy randevúra, amelyet újabb randevúk követtek.

Oszkár tehát tényleg megdolgozott azért, hogy most boldogan térjen haza.
– Sokáig húztam azt, hogy hazamenjek, köszönhetően annak, hogy jó munkákat kaptam külföldön, de most szombaton hazaindulok, mert honvágyam van. Dolgozni fogok a képernyőn is természetesen, úgyhogy kedden már adásban láthatnak a nézők.

Szerelembe esett a magyar modell!
 

Forrás: RTL Klub/Reflektor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top