nlc.hu
Sztárok
Újra képernyőn a gyönyörű sorozatsztár!

Újra képernyőn a gyönyörű sorozatsztár!

Szombaton kezdődik az RTL Klubon a Canterbury esetek című amerikai krimisorozat első epizódja, melynek főszerepét a Vészhelyzetből ismert Julianna Margulies alakítja.

Újra képernyőn a gyönyörű sorozatsztár!Julianna Margulies gyermekkora nagy részét Franciaországban és Angliában töltötte a szüleivel. Amerikába visszatérve az érettségi után pincérnőként dolgozott, majd 1991-ben megkapta élete első szerepét. A Törvényre törve című akciófilmben Steven Seagal partnere volt. Játszott A Newton fiúk és A szellemhajó című filmekben is, ismertségét azonban a Vészhelyzet című sorozatnak köszönheti. Ő volt Carol Hathaway nővér, aki egyébként az utolsó évad egyik epizódjában szerepel majd újra. Margulies két évvel ezelőtt ment férjhez, a kisfia 2008 januárjában született.

Az új sorozat  főhősnője, Elizabeth Canterbury ügyvédnő – aki a munkája során meglehetősen rugalmasan kezeli az ügyeket – gyakran kap halálos fenyegetést. Mindezek ellenére esténként tiszta lelkiismerettel hajtja álomra a fejét. A társa, Russell Krauss (Ben Shenkman) azonban nehezen viseli, hogy Elizabeth képes még a törvényeket is figyelmen kívül hagyni, ha nincs más lehetősége az igazságtalanul vádolt ügyfél megmentésére. Kizárólag megoldhatatlannak tűnő ügyekkel foglalkozik, feltéve, hogy hisz védence ártatlanságában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top