Sztárok

Brad Pitt nem békül Tom Cruise-zal!

Tíz éve még a legnagyobb barátságban volt egymással Brad Pitt és Tom Cruise, mára viszont áthidalhatatlan a távolság a két színész között.

Tom Cruise és Brad Pitt 1993-ban ismerkedett össze az Interjú a vámpírral című film forgatásán. A két színész éveken át tartotta a kapcsolatot, de végül Brad megszakította a barátságot. A pletykák szerint nem tudta elnézni Tomnak, hogy érdekből és mindenféle szerződésekkel kötött álházasságot Nicole Kidmannel. Később az is problémát okozott kettejük között, hogy Tom rendszeresen invitálta barátját az általa támogatott egyház rendezvényeire, Pitt viszont elutasította a meghívásokat. A Cruise házaspár válása után Nicole még tartotta a kapcsolatot Braddel, de lassan ők is eltávolodtak egymástól.

Tom produkciós cége most egy új filmen dolgozik, melyhez szerette volna megnyerni egykori barátját is, ám Pitt rövid és velős nemmel válaszolt a felkérésre. Meg sem indokolta a döntését. Úgy tűnik, az Oscar-díjra jelölt színész komolyan gondolja, hogy akivel egyszer megszakította a kapcsolatot, azzal nem békül.

Brad, Nicole és Tom -1998-ban még mosolyogva
Brad, Nicole és Tom 1998-ban, még mosolyogva

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top