Sztárok

Újabb döbbenet a tehetségkutatóban!

Egész Anglia lázban ég, de a világ szinte minden pontján izgatottan várják a ma esti Britain's Got Talent című műsort, ahol Susan Boyle-nak komoly ellenfelei is akadnak.
Greg Pritchard
Greg Pritchard

Még alig emésztette meg a világ Susan Boyle elképesztő produkcióját, máris itt az újabb példa arra, hogy nem szabad a külső alapján megítélni senkit. Egy 24 éves szállodai pincér, név szerint Greg Pritchard állt a közönség elé, aki egy szakadt rocker benyomását keltette. Mikor elkezdett énekelni, mindenkinek leesett az álla: a fiatalember gyönyörű szoprán hangon adta elő a Nessun Dorma című áriát, s a zsűri azonnal tovább is juttatta. Greg bevallotta, hogy mindig is rajongott az operákért, de  a modern rockzenét is imádja. Ő maga is meglepődött a sikerén, és izgatottan várta a végső megmérettetést, ám az utolsó körben elvérzett. Hiába juttatta tovább a közönség, a zsűritől nem kapott elegendő voksot. Susan Boyle döntős ellenfelei tehát: Aidan Davis (11 éves táncos), Hollie Steel (10 éves énekes), a 2 Grand énekduó, Julian Smith (szaxofonos), Shaheen Jafargholi (12 éves énekes), a Stavros Flatley táncduó, Shaun Smith (énekes), valamint két tánc csoport, a Flawless és a Diversity.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top