Sztárok

Rettegett Harry Pottertől a színésznő

74 éves kora ellenére még mindig remek formában van Maggie Smith, a Harry Potter-filmek McGalagony professzora.

Rettegett Harry Pottertől a színésznőMaggie Smith rémálmokkal küzdött a legutóbbi epizód, a Harry Potter és a félvér herceg forgatása után. A színésznő elárulta, hogy ennyire sötét jeleneteket még életében nem látott, és nagyon reméli, hogy a gyerekeket majd elkísérik a szüleik a moziba. A hűvös angolságáról híres, kétszeres Oscar-díjas művésznő az első években nem nagyon tudta tolerálni a kamasz szereplők ricsajozását, és a forgatási szünetekben az öltözőjébe visszavonulva pihent. Az idei epizód elkészítésénél már ő is vidáman nevetgélt a gyerekekkel. A Hermionét alakító Emma Watsont különösen megkedvelte, és örömmel ad neki tanácsokat a jeleneteit illetően. Maggie szerint Emma tehetséges színésznő, és örömmel játszana vele újra közösen, de ezúttal már egy mai, „emberi” történetben.

A széria készítői gondoskodtak arról, hogy új meglepetéssel tegyék még emlékezetesebbé a roxforti varázslótanoncokról szóló történetet. Elkészült a film háromdimenziós, digitális IMAX-változata is, amely a magyar közönség számára is hozzáférhető lesz. A filmet forgalmazó InterCom a premierrel egy időben (július 23.) ezt a különleges verziót is bemutatja.


 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top