Sztárok

Stohl András nyerte a sztárderbit

A celebek közül Stohl András vágtázott a legjobban. A Nemzeti Vágta jótékonysági sztárfutamán Hajas László és Pintér Tibor követték a színész-műsorvezetőt.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Stohl beragadt ugyan a rajtnál, de utána nagyon összeszedte magát, és utolérte az élen haladó Pintért és Hajast. A sztárfodrász a tavalyi futamon is esélyes volt, akkor viszont Sasvári Sándorral vívott kemény csatát, és végül a cél előtt leesett a lóról.

Az idei celebderbin egyébként Terecskei Rita, Oszter Alexandra indult még Stohlon, Hajason és Pintéren kívül. A résztvevők 50-50 ezer forintot kaptak, amelyet az általuk választott jótékonysági szervezetnek ajánlhattak fel. Stohl András győztesként viszont 100 ezer forinttal gazdagította a Kapaszkodó Alapítványt, amely sérült gyerekeket lovagoltat, és lovasterápiával foglalkozik.

András a futam után így nyilatkozott:
– Belülről teljesen elképesztő az egész. Ideges voltam, és béna a rajtnál. Nagyon erős volt a ló, reggel, mikor a gyakorlás során leestem róla, nem voltam benne biztos, hogy elindulok. Azt tudtam, hogy Pintér lova nem fogja bírni a távot a nagy súly miatt. Hajastól tartottam, de hát a lovam neve Amerika, a lehetőségek hazája.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top