Sztárok

Dagad a botrány a Jackson-turné körül

A pop királyának giga-koncertsorozatát veszély fenyegeti. Az 50 fellépést felölelő turné ellen magának Jacksonnak van kifogása, de úgy tűnik, nincs beleszólása a dolgokba.

Dagad a botrány a Jackson-turné körülJúliustól indulna az 50 koncertet magában foglaló sorozat, amelynek a londoni 02 Arena ad otthont. A mostani tervek viszont egyáltalán nem felelnek meg Michael Jackson korábbi elképzeléseinek. Mivel a sztárnak láthatóan kevés beleszólása van a történésekbe, Los Angelesben a rajongóinak fakadt ki. Úgy érzi, a turné szervezői teljesen figyelmen kívül hagyták az ő igényeit.

– Egyik nap úgy tértem nyugovóra, hogy 10 koncertben egyeztünk meg. Mire felébredtem, ez a szám már 50 volt – mondta a sztár, aki eredetileg 10 állomásos világ körüli turnéban gondolkodott, nem pedig 50 koncertben. Ennyi fellépés egymás után még egy fiatal énekesnek is sok lenne, nemhogy neki!

– Fogalmam sincs, hogy fogok 50 koncertet teljesíteni. Rossz az étvágyam, mégis formába kell hoznom magam, meg kell híznom. Rettenetesen mérges vagyok a szervezőkre – mondta.

Ilyen hozzáállással nehéz elképzelni, hogy a sztár és a szervezők botrány nélkül ússzák meg a dolgot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top