Sztárok

Balázs végre apa és férj lesz!

Sebestyén Balázs még mindig nem hiszi el, hogy apa lesz. Pedig a műsorvezető menyasszonya, Viki már három hónapja a szíve alatt hordja a babájukat.

Balázs végre apa, és férj lesz!Sebestyén Balázs és párja, Viki már jó ideje tervezték, hogy családot alapítanak. Így a baba nem érte őket váratlanul. A pár igyekezett addig titokban tartani az örömhírt, amíg csak lehet, de mivel Vikin már látszik a várandósság, úgy döntöttek, elmondják.

 

– Csak látom, hogy nő a hasa, és egyre jobban realizálódik. De a barátaim azt mondják, hogy amikor megfogod, akkor van valami érzés, ami miatt tudatosodik benned, hogy apa lettél, addig csak barátkozol a gondolattal. Amikor ráteszem a kezem a hasára, akkor mozog, akkor odajön, ez például nagyon helyes dolog. Viki sokat kommunikál vele, én azért még annyira nem. Nézem a hasát, és így próbálom realizálni, hogy benne ott növekszik valami, de nem szoktam vele beszélni.

Balázs olyannyira szokja még az új szerepet, hogy eddig azon sem igazán gondolkodott, hogy fiút vagy lányt szeretne, egy dologban azonban biztosak Vikivel, kis Balázsnak senki nem fogja hívni a gyermeküket.

– Ez a dolog nem rólam szól – folytatta Balázs. – Ha Vikinek az a jó, hogy én ott vagyok a szülésnél, szívesen bemegyek. Szerintem a nő döntése, hogy te bent lehetsz-e, vagy sem, tehát én nem fogom egy kis kamerával mindenféleképpen átverekedni magam az orvosokon, és betörni az ajtót.

 

Balázs nem akármiért nevezi férjnek azt az embert, aki ott lesz majd a szülésnél. Vikivel úgy tervezik ugyanis, hogy még a baba érkezése előtt összeházasodnak.

 

Forrás: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top