Sztárok

Kerek évfordulót ünnepelt a magyar szépség

Bálint Antónia 40 éves lett! Az egykori szépségkirálynő nem tagadja, sőt büszke a korára. Szépségtrükkje nincs, nem feküdt kés alá, nem jár méregdrága kezelésekre, csak egyszerűen boldog, és ez meg is látszik rajta.

Kerek évfordulót ünnepelt a magyar szépség– Nincs műszempillám, ez a sajátom, ciciben sincs mű, a számban sincs, semmiben, bár nincs bajom azokkal, akiknek van, csak én megvagyok ezek nélkül – árulta el Antónia. – Olyan jó érzés, hogy nincs bennem semmi mű, nem kell attól félni, hogy elhagyok valamit! Az nálunk hagyomány, hogy 11 óra 50 perckor felhív a kislányom, én meg oázok, hogy megszületett a mami.

A jubileumi születésnapon Keleti Andrea ajándéka láttán potyogtak Toncsi könnyei, hiszen a pár nap múlva szintén 40 éves dzsungelkirálynő is kedveskedett neki egy könyvvel.

– Túlélőkalauz 40 felett. Ezt most megbeszéltük Toncsival: nekünk ilyen nincs, hogy ránc, ősz hajszál, hajlam elalvásra szex közben, na, az néha fennáll, de ezzel nincs mit tenni – mesélte nevetve a táncosnő.

 

Forrás: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top