Sztárok

Zaklatták a magyar modellt

Kustánczi Lia igazán rémisztő helyzetbe került, melyből egy barátja segítségével sikerült kimásznia.

Zaklatták a magyar modelltKustánczi Lia mindig igyekszik jó kapcsolatot ápolni az őt kedvelőkkel, ezért minden neki érkező levélre válaszol. Így volt ez azzal a férfival is, akiben először csak nyugodt, érdeklődő rajongót látott. Akkor még nem is gondolta, hogy az illető túllép majd minden határt.

– E-maileket küldött, amelyekben sokat kérdezett – mondta Lia. – Mesélt magáról is, elárulta, mivel foglalkozik, és hogy néz ki. Én pedig mindig válaszoltam neki. Pontosan tudta, hogy mikor és hol voltam, vagy hogy milyen ruhát viseltem. Ekkor már világos volt számomra, hogy amikor csak teheti, követ, ráadásul az autóm rendszámát és a telefonszámomat is kiderítette. Elkezdett hívogatni.

A modell nagyon megijedt, ezért egy barátja segítségét kérte az ügyben, aki egy kéretlen telefonhívás alkalmával helyre tette a férfit.

Azóta a túlzott nyomulás megszűnt, így most már nyugodtan és boldogan élheti mindennapjait, ráadásul nem egyedül, hiszen azt is elárulta: betoppant egy srác az életébe, akivel nagyon jól érzi magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top