Sztárok

Megdöbbentő elhízások a sztárvilágban

Depresszió, alkoholproblémák, elkeseredettség, és ki tudja, mi vezet még ahhoz, ha egy ünnepelt, vonzó sztár hirtelen elhízva, felpüffedt arccal jelenik meg a fotókon.

Van, akinek sikerül visszanyernie a régi alakját, de a legtöbben kénytelen szembenézni a ténnyel: ilyen külsővel sosem lesznek már szexszimbólumok! 

 

Kirstie Alley

A Nicsak, ki beszél? vörös bombázója hirtelen a kétszeresére hízott. A színésznő komoly betegséggel küzd, melynek velejárója, hogy képtelen lefogyni. A diéták és a kocogás ellenére Kirstie egyre csak terebélyesedik. Vallási nézetei miatt nem szedhet gyógyszereket, ezért egyre kevesebb esély van arra, hogy visszaszerezze régi alakját, így pedig a producerek sem kényeztetik el szerepekkel. Néhány hete Kirstie bevallotta egy amerikai magazinban, hogy elkeseredésében inni kezdett, ami szintén csak a kilókat gyarapította. Súlyos depresszióval küzd, az utcára is csak akkor megy ki, ha nagyon muszáj, és lassan feladja a harcot.

Elképesztő elhízások a sztárvilágban
Elképesztő elhízások a sztárvilágban

 

Kim Wilde

Kim Wilde a 80-as évek egyik legszexisebb popcsillaga volt. A brit szőkeségnek az ezredforduló táján szembe kellett néznie a ténnyel: kiment a divatból. Egyre kevesebb fellépése volt, és sorra buktak meg a lemezei. Az énekesnő bánatában kezdett enni, így hamar elérte a 110 kg-ot. Már régi rajongói sem ismerték fel, kizárólag bő ruhákat hordott, és napszemüvegben lépett utcára. Aztán új hobbit talált magának: kertépítéssel kezdett foglalkozni, s kiderült, isteni tehetsége van ehhez. Mára többszörös díjnyertes kertépítő, tanácsadó és tervező. Közben az önbizalma is visszatért, újra csinos, és a retroláznak köszönhetően újra tele a naptára fellépésekkel. 

Elképesztő elhízások a sztárvilágban
Elképesztő elhízások a sztárvilágban

 

John Travolta

Hol van már az az idő, amikor John Travolta volt a világ első számú szexszimbóluma? A Grease, a Szombat esti láz és az Életben maradni idején még a lábai előtt hevertek a nők. Állítólag annyira szerette a szexet, hogy mindkét nem képviselőivel örömmel bújt ágyba. Travolta hamar kiégett, komoly szerepeket nem kapott, és szépen ellustult. Nagy visszatérését a Ponyvaregénynek köszönhette, ahol merte vállalni a túlsúlyát. A sajátos stílusáról híres sztárnak alig akadnak barátai Hollywoodban, sőt a nem egészen tisztázott körülmények között meghalt fia óta alig állnak szóba vele a kollégái. A színészt ez nem zavarja, mint ahogy a súlyával is megbékélt. 

Elképesztő elhízások a sztárvilágban
Elképesztő elhízások a sztárvilágban

 

Alec Baldwin

Alec Baldwin is „nagy kanállal” falta a nőket, míg el nem csavarta a fejét Kim Basinger. Viharos válásuk óta a színész egyre csak hízik és iszik. Ma már senki sem gondolná, hogy a legjobb szívtiprószerepeket kapta sorban, hiszen a sétálás is nehezére esik, és hangos szuszogásával hívja fel magára a figyelmet. A színész újabban a tévé világában találta meg a helyét, és – elfeledve a „jó pasi” karaktert – leginkább főnököket játszik.

Elképesztő elhízások a sztárvilágban
Elképesztő elhízások a sztárvilágban

 

Kathleen Turner

Egy újabb „szexi szőke”, aki mára a felismerhetetlenségig elhízott. Kathleen Turner A Nílus gyöngye és A smaragd románca című filmekkel írta be magát Hollywood nagykönyvébe, majd őt is elérte a végzete: jöttek a sokkal fiatalabb szépségek. A színésznő nem tudott szépen megöregedni, inkább a whiskyt választotta társul. Évekre eltűnt a közönség szeme elől, majd a ráncos, kövér asszony, aki megjelent, már nyomokban sem emlékeztetett a hajdani bombázóra. Idén újra feltűnt a vásznon, s végre rájött, hogy eltorzult külsejét akár a maga hasznára is fordíthatná. A Marley és én című komédiában néhány perc erejéig egy kutyakiképző nőt alakított, aki közönségességével örökre megmarad a nézők emlékezetében.

Elképesztő elhízások a sztárvilágban
Elképesztő elhízások a sztárvilágban

 

Val Kilmer

Val Kilmer ma már nem tudná magára ölteni Batman jelmezét. A korosodó színész már nem a kislányok álma, és talán harminc métert sem tudna kocogni, annyira elhízott. Egyszerűen ellustult. Felhagyott az edzésekkel, az éjszakázással, s inkább otthon, a kanapé előtt nassolt. A végeredmény önmagáért beszél: 30 kiló súlyfelesleg, felpüffedt arc, tekintélyes pocak és toka. Egyetlen előnye van az új külsőnek: ha feltesz egy napszemüveget, nem ismerik fel az utcán, és nem szólítják le autogramért.

Elképesztő elhízások a sztárvilágban
Elképesztő elhízások a sztárvilágban

 

Janet Jackson

A Jackson família legkisebb tagja, Janet évek óta küzd a kilókkal. Szédületes végleteket tud produkálni a külsejével. Hol 90 kilósan „gurul”, hol pedig nádszálkarcsún ugrál a színpadon. A hirtelen váltakozásoknak meg is lett a következménye: az énekesnő szíve már nem bírja úgy a tempót, mint régen. Janet diéta helyett inkább befekszik néhány hétre egy szépségfarmra, és brutális zsírleszívásokat hajtanak végre a testén. Karcsúságát egy-egy turné idejéig tudja megőrizni, majd pár hónap múlva újra négy számmal nagyobb ruhákat kell felvennie.

Elképesztő elhízások a sztárvilágban
Elképesztő elhízások a sztárvilágban

 

Renée Zellweger

Vannak, akik egy-egy szerep kedvéért képesek felhizlalni magukat. Renée Zellweger anorexiás virágszálból termetes hátsójú nővé változott a Bridget Jones naplója kedvéért, mely Oscar-jelölést is hozott számára. A színésznő kétszer is sikeresen hízókúrázott, majd nagyon hamar le is dobta magáról a jelmezként begyűjtött kilókat. Mostanra újra látszanak a bordái, és az ember elgondolkodhat a fotóit nézegetve: vajon melyik külső állt neki jobban?

Elképesztő elhízások a sztárvilágban
Elképesztő elhízások a sztárvilágban

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top