nlc.hu
Sztárok
Házasodik Jolie és Pitt?

Házasodik Jolie és Pitt?

Hollywood álompárja körül nem csillapodik a pletykaáradat. A legújabb hírek szerint Pitték, rácáfolva a kapcsolatuk válságáról szóló hírekre, hamarosan összeházasodnak.

Házasodik Jolie és Pitt?Angelina Jolie és Brad Pitt egyik jó barátja elárulta, hogy a pár már az esküvőjét tervezi, ezzel is rácáfolva azokra a pletykákra, amelyek egy ideje temetik a szerelmüket. Állítólag amikor Angelina asszisztense elmondta a színésznőnek, mit írtak róla és Bradről legutóbb, a sztár azonnal az esküvő mellett döntött.

A hírek szerint Brad újfent megkérte a színésznő kezét, aki természetesen igent mondott. Ha hihetünk a pletykának, az esküvőt nyár végén tartják New Orleansban – mihelyst Angelina filmjének forgatása befejeződik. Még a hat gyerkőcnek is jelentős szerepe lesz a szertartáson. Brad Pitt egy barátja szerint általában a színész sürgette eddig az esküvőt, most viszont Angelina szeretne mihamarabb férjhez menni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top