Sztárok

Liptai és Gesztesi nem tudnak szétválni

Liptai Claudia azt tervezte, hogy dominikai nyaralásából hazatérve elköltözik közös otthonukból. A színésznő már hetekkel ezelőtt visszajött, azonban még mindig ugyanott él.

Félreértés ne essék, a pár nem kezdte újra a kapcsolatát, de a Blikk információi szerint továbbra is egymás mellett kénytelenek élni. Pedig Liptai Claudia úgy tervezte, hogy ha hazatér kislányával dominikai nyaralásukról, azonnal új lakásba költöznek. Egyik közeli ismerősük a bulvárlapnak elmondta, hogy így még nehezebb lesz majd lezárni szenvedélyes és viharokban bővelkedő kapcsolatukat. Pedig Gesztesi Károlynak jobb lenne, ha volt párja gyorsabban költözködne, mert érzelmileg nagyon megviseli a szakítás. Ő az, aki jobban kötődik, és talán még mindig abban reménykedik, hogy Claudia visszatér hozzá. A vörös műsorvezetőnőnek viszont egyelőre esze ágában sincs megváltoztatni a döntését.

Liptai és Gesztesi nem tudnak szétválni

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top