Sztárok

Újabb színész repült a sikersorozatból

A Jóban Rosszban sorozatból most már távoznia kell Gazdag Tibornak is, aki Pongrácz főorvost alakítja a kezdetek óta.

Újabb színész repült a sikersorozatbólA színész a sorozat indulása óta – azaz négy éve – alakítja az egyik legmeghatározóbb karaktert, amely a nézők kedvence. A Blikk azonban úgy tudja, a csatorna spórolás miatt kénytelen megválni Gazdag Tibortól. A színész a bulvárlap megkeresésére sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta a hírt. Csupán annyit mondott, hogy Pongrácz doktor karakterének súlyos egészségügyi gondjai vannak.

Gazdag Tibornak viszont nincsenek gondjai, állítása szerint vannak a sorozaton kívül is munkái. Nem ő az egyetlen, akinek az utóbbi fél évben távoznia kellett. A sort Szorcsik Viktória (Judit főnővér) nyitotta, majd következett Tallós Rita (Helen), Várdai Anikó, Fridel Fruzsina, Puskás Peti, Gregor Bernadett, és a lista még így sem teljes.

Bár az elbocsátás indoka a legtöbb esetben az „elfáradt” karakter, a gazdasági válság miatti spórolást sem hagyhatjuk figyelmen kívül. A főszereplők ugyanis jóval többet keresnek, mint a kevesebbet szereplők vagy a statiszták. Az más kérdés, hogy ez a váltás milyen hatással lesz a sorozat minőségére.

Fotó: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top