Sztárok

Gisele Bündchen mellbedobással győzött

Gisele Bündchen lett az elmúlt évben a legjobban kereső modell. DiCaprio egykori barátnője kemény 25 millió dollárral lett gazdagabb!

Gisele Bündchen mellbedobással győzöttEgy év alatt 25 millió dollárt keresni nem kis teljesítmény, főleg, ha hozzátesszük, hogy Gisele Bündchen még csak meg sem szakadt a munkától ezért a pénzért. A hivatalosan közzétett adatok szerint ezzel ő lett az elmúlt év abszolút favoritja. A listán őt követi Heidi Klum és Kate Moss, de az első tízben szerepel még Adriana Lima vagy Doutzen Kroes is. A szép Gisele 12 hónap alatt olyan cégekkel dolgozott együtt, mint a Dior, a Versace, a Religion, és szerepelt a Vanity Fair magazin címlapján is, amiért szintén szép összeget írhatott a számlára.

Meglepő, hogy az elmúlt évek nagy csillagai már szinte senkinek sem kellenek. Linda Evangelista, Naomi Campbell, Cindy Crawford vagy Claudia Schiffer véletlenül sem kerültek be a legjobbak közé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top