Sztárok

Kovács Áron megetette a csajokat

Kovács Áron Caramel és Rippel Feri kuktálkodásával főzött háromfogásos vacsorát azon a meglepetéspartin, amelyet a Dunaújvárosi Főiskola női vízilabdacsapatának szerveztek, akik legyőzték a három éve veretlen Domino Honvéd csapatát.

Kovács Áron megetette a csajokat– Hősiesen küzdöttünk a fakanállal, és nagyon élveztük a főzést. Amellett, hogy a legjobbat akartuk adni a csajoknak, és ehhez minden segítséget meg is kaptunk, remek móka volt – mesélte lelkesen Áron.

Az alkalmi szakácsok keze nyomát viselő vacsorával a vendégek kivétel nélkül elégedettek voltak, bár az ételeken és a tálaláson tagadhatatlanul látszott, hogy sztárjaink nem maradtak szakértő kezek segítsége nélkül a konyhában.  

– Meg akartuk lepni a lányokat, akik kőkemény munkával küzdötték fel magukat a csúcsra. Ráadásul úgy tudom, precedensértékű, hogy főiskolai csapat NB I.-be jusson. Nagyon izgulok, és mindent elkövetek majd, hogy a vendégeink jól érezzék majd magukat – mondta Rippel Feri.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top