Sztárok

Mickey Rourke újabb lehetősége

Úgy tűnik, még jól is jön Mickey Rourke-nak, hogy a plasztikai sebészek eltorzították az arcát, hiszen sorra kapja a jobbnál jobb ajánlatokat.

Mickey Rourke újabb lehetőségeA pankrátor című filmért Oscar-díjra jelölt színész hamarosan újabb meglepetéssel áll a rajongói elé. Szerepet kapott az Ironman 2. című filmben, ahol ismét az extrém külseje miatt esett rá a választás. Rourke egy orosz pasas jelmezébe bújik majd, aki természetesen komoly harcosként jelenik meg a vásznon. A filmet jövő májustól vetítik az amerikai mozik, de már most hatalmas iránta az érdeklődés. A készítők ki is tettek magukért, hiszen még az első résznél is komolyabb technikai trükkökkel dolgoznak, sőt tucatnyi világsztárt is bedobnak a tuti siker érdekében. Robert Downey Jr. és Mickey Rourke mellett szerepet kapott Samuel L. Jackson, Gwyneth Paltrow, Paul Bettany és Scarlett Johansson is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top