Sztárok

Madonna mégis viheti a kislányt!

A malawi bíróság úgy döntött, hogy Madonna mégis örökbe fogadhatja a Mercy nevű kislányt, akinek a testvérét már korábban magához vette.

Madonna mégis viheti a kislányt!Madonna fellélegezhet: megkapja a kislányt, akit már hónapok óta kinézett magának. Mercy bátyja, David már izgatottan várja a tesóját, akinek biztos, hogy eleinte nehéz lesz megszoknia az afrikai falucska után a luxust. A bíróság talán azért döntött pozitívan a sokadszori kérelemmel kapcsolatban, mert közben nyilvánosságra hozták, hogy Madonna az elmúlt évben 110 millió dollárt keresett. Az énekesnőnek szépen hozott a konyhára a legutóbbi turnéja, valamint három nagy cégnek is eladta az arcát egy-egy reklámkampány erejéig.

Arról egyelőre nincsenek hírek, hogy a kis Mercy mikor kerül a dívához, és az sem biztos még, hogy a londoni vagy a New York-i otthonába viszi Madonna a legújabb gyermekét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top