Sztárok

Benkő újabb őrült ötlete

Az RTL Klub Benkő Dániel segítségére siet, és egy ősszel induló valóságshow keretében keres neki feleséget.

Benkő újabb őrült ötleteBenkő Dániel megunta a magányt, és hamarosan megnősül! Az RTL Klub azonnal a segítségére sietett, és egy komplett műsort kerekítettek a lantosnak, aki a képernyőn választja majd ki az asszonyt a jelentkezők közül. A TV2 Nagy Ő címmel próbálkozott háromszor is hasonló témában, ám mindig lyukra futottak, most majd kiderül, hogy a konkurenciának bejön-e a roppant eredeti ötlet.

A Benkő feleséget keres című műsort ősztől láthatják majd a nézők. Néhány dologgal azonban tisztában kell lenniük a jelentkező hölgyeknek. Többször is láthattuk már, hogy Benkő otthonában iszonyatos rendetlenség uralkodik, és a kutyáival együtt alszik. Az is publikus, hogy a zenész nagy kanállal habzsolja az életet és a nőket. A leendő nejnek azzal is szembe kell néznie, hogy a férj rendszeresen festeget női hátsókat. Hol Keleti Andrea, hol Soma intim testrészeiről készült műveket kell majd kerülgetnie a házban.

A vállalkozó szellemű hölgyeknek arra is fel kell készülniük, hogy a „szívtipró” esetleg éppen a kamerák előtt hozza őket kellemetlen helyzetbe.

 

Forrás: RTL Klub, fotó: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top