nlc.hu
Sztárok
Benkő újabb őrült ötlete

Benkő újabb őrült ötlete

Az RTL Klub Benkő Dániel segítségére siet, és egy ősszel induló valóságshow keretében keres neki feleséget.

Benkő újabb őrült ötleteBenkő Dániel megunta a magányt, és hamarosan megnősül! Az RTL Klub azonnal a segítségére sietett, és egy komplett műsort kerekítettek a lantosnak, aki a képernyőn választja majd ki az asszonyt a jelentkezők közül. A TV2 Nagy Ő címmel próbálkozott háromszor is hasonló témában, ám mindig lyukra futottak, most majd kiderül, hogy a konkurenciának bejön-e a roppant eredeti ötlet.

A Benkő feleséget keres című műsort ősztől láthatják majd a nézők. Néhány dologgal azonban tisztában kell lenniük a jelentkező hölgyeknek. Többször is láthattuk már, hogy Benkő otthonában iszonyatos rendetlenség uralkodik, és a kutyáival együtt alszik. Az is publikus, hogy a zenész nagy kanállal habzsolja az életet és a nőket. A leendő nejnek azzal is szembe kell néznie, hogy a férj rendszeresen festeget női hátsókat. Hol Keleti Andrea, hol Soma intim testrészeiről készült műveket kell majd kerülgetnie a házban.

A vállalkozó szellemű hölgyeknek arra is fel kell készülniük, hogy a „szívtipró” esetleg éppen a kamerák előtt hozza őket kellemetlen helyzetbe.

 

Forrás: RTL Klub, fotó: Bársony Bence

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top